Pechhulp Accu Amersfoort

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Pechhulp Amersfoort

Al ruim 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Snelle hulp bij accuproblemen in Amersfoort

Pech met een accu kan altijd voorkomen, of de accu nu gedeeltelijk beschadigd is of dat de accu het helemaal niet meer doet. Gelukkig staan onze vakmensen van Accuhandel Amersfoort 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ook in Amersfoort. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie of vervanging van uw accu. In Amersfoort en omgeving staan wij dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. Wij zorgen ervoor dat u accuproblemen, binnen no-time zijn opgelost. 

Snelle service bij problemen met uw accu

Accuhandel Amersfoort heeft verstand van vrijwel elke type accu. Dankzij onze expertise kunnen wij dus ook bijna elk model accu repareren of vervangen indien nodig. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de accu van uw boot, de accu van uw fiets, de accu van uw scootmobiel en de accu van uw camper. Wij repareren en vervangen accu’s op locatie en daarbij zorgen wij ook voor een gratis accutest. 

Hulp in Amersfoort en omstreken

Problemen met een accu zijn altijd vervelend, maar bevindt u zich in Amersfoort of de omgeving van Amersfoort, dan zorgen wij dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: Leusden, Woudenberg, Soest, Baarn, en Bunschoten-Spakenburg. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

Kies onze service bij problemen met uw accu

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service kunt u op elk gewenst contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle accuherstel service aan in Utrecht en omstreken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: +31(0) 30 27 34 157

Wij houden van ons vak, vertrouw op onze kennis en kom niet zonder stroom!

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!