Pechhulp Accu Nieuwegein

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Pechhulp Nieuwegein

Al ruim 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Snelle hulp bij accuproblemen in Nieuwegein

Bij pech met uw accu wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. De vakmensen van Accuhandel Nieuwegein zijn dan de mensen die voor u klaar staan. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn onze mensen inzetbaar om u te helpen met uw accuproblemen. In Nieuwegein en omgeving kunnen wij u snel te hulp schieten, ook in het weekend. Als u problemen heeft met uw accu, bent u bij ons ook aan het juiste adres. 

Snelle service bij problemen met uw accu

De vakmensen van Accuhandel Nieuwegein kunnen u helpen met vrijwel elk type accu. Daarbij hebben wij ook een groot assortiment aan accu’s. Mocht het voorkomen dat de accu niet meer te repareren is, dan kunnen wij deze dus gewoon vervangen. Bij types accu kunt u denken aan de accu voor uw boot, accu voor uw fiets, accu voor uw camper en accu voor uw scootmobiel. 

Hulp in Nieuwegein en omstreken

Onze vakmensen kunnen u snel ter plekke helpen als u zich bevindt in Nieuwegein of omstreken: Houten, Vianen, IJselstein en Werkhoven. Om welk type accu het nu gaat en of het nu gaat om een reparatie of vervanging van de accu. Wij van Accuhandel Nieuwegein staan altijd voor u klaar. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

Kies onze service bij problemen met uw accu

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service kunt u op elk gewenst contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle accuherstel service aan in Utrecht en omstreken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: +31(0) 30 27 34 157

Wij houden van ons vak, vertrouw op onze kennis en kom niet zonder stroom!

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!