Pechhulp Accu Utrecht

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Pechhulp Utrecht

Al ruim 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Snelle hulp bij accuproblemen in Utrecht

Bij problemen met uw accu kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de vakmensen van Accuhandel Utrecht in Utrecht. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie of vervanging van uw accu. In Utrecht en omgeving staan wij dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. Als u problemen met uw accu heeft bent u bij ons aan het juiste adres. 

Snelle service bij problemen met uw accu

Accuhandel Utrecht kan vrijwel elke type accu herstellen of vervangen. Wij hebben een groot assortiment aan accu’s voor verschillende voertuigen. Denk daarbij aan accu’s voor uw boot, auto. motor, scootmobiel, fiets en camper. Mocht het repareren van uw accu niet meer mogelijk zijn, dan kunnen wij hem ter plekke vervangen voor uw, zodat u snel weer onderweg bent. 

Hulp in Utrecht en omstreken

U heeft problemen met uw accu en bevindt zich in Utrecht of in de omgeving van Utrecht zoals: de Bilt, Bunnik, Harmelen, Maarssen en Montfoort. Of het nu gaat om de accu van een boot, fiets, of camper. In Utrecht en omgeving kunnen wij alles voor u betekenen op het gebied van accu’s. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Kies onze service bij problemen met uw accu

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service kunt u op elk gewenst contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle accuherstel service aan in Utrecht en omstreken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: +31(0) 30 27 34 157

Wij houden van ons vak, vertrouw op onze kennis en kom niet zonder stroom!

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!