Pechhulp Accu Woerden

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Pechhulp Woerden

Al ruim 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Snelle hulp bij accuproblemen in Woerden

Problemen met een accu zijn nooit fijn, gelukkig staan wij, van Accuhandel Woerden, 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor u. Dankzij onze vakmensen kunnen wij u razendsnel met uw accuproblemen helpen. Wij proberen eerst altijd de accu te repareren, mocht niet niet mogelijk zijn, hebben wij altijd een vervangende accu voor u klaar staan. ls u problemen met uw accu heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Snelle service bij problemen met uw accu

Accuhandel Woerden heeft vrijwel elk type accu in huis en kan dus vrijwel elk type accu repareren of vervangen. Denk daarbij vooral aan accu’s voor uw boot, accu’s voor uw fiets, accu’s voor uw camper en accu’s voor uw scootmobiel. Dankzij onze snelle service kunnen wij u op locatie helpen zodat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. 

Hulp in Woerden en omstreken

Problemen met een accu zijn altijd vervelend, maar bevindt u zich in Woerden of de omgeving van Woerden, dan zorgen wij dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Denk bij omgeving bijvoorbeeld aan: Papekop, Linschoten, Kamerik en Zegveld. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

Kies onze service bij problemen met uw accu

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service kunt u op elk gewenst contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle accuherstel service aan in Utrecht en omstreken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: +31(0) 30 27 34 157

Wij houden van ons vak, vertrouw op onze kennis en kom niet zonder stroom!

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!