Pechhulp Accu Zeist

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Pechhulp Zeist

Al ruim 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Snelle hulp bij accuproblemen in Zeist

Onze vakmensen van Accuhandel Zeist staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u en uw accuproblemen. Met onze gratis accutest kunnen we meteen zien of uw accu nog gezond is. Wij kunnen tevens ook op locatie komen om uw accu te repareren of, indien nodig, te vervangen. Als u problemen heeft met uw accu, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, ook in het weekend!

Snelle service bij problemen met uw accu

Accuhandel Zeist heeft verstand van allerlei types accu. Door onze brede expertise kunnen wij dus ook vrijwel elke accu repareren en als de accu niet meer te repareren is deze vervangen. Het maakt niet uit om wat voor accu het gaat, Accuhandel Zeist weet er raad mee. Denk daarbij aan de volgende accu’s: accu’s voor uw boot, accu’s voor uw fiets, accu’s voor uw camper en accu’s voor uw scootmobiel.

Hulp in Zeist en omstreken

Problemen met een accu zijn altijd vervelend, maar als u zich bevindt in Zeist of de omgeving van Zeist, dan kunnen wij u te hulp schieten. Bevindt u zich bijvoorbeeld in Huis Ter Heide, Austerlitz, Driebergen-Rijsberg, Soesterberg of Zeist zelf, dan zijn wij snel ter plaatsen om de accu van uw boot, fiets, camper of andere accu met spoed te repareren of vervangen. 

Kies onze service bij problemen met uw accu

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service kunt u op elk gewenst contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle accuherstel service aan in Utrecht en omstreken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: +31(0) 30 27 34 157

Wij houden van ons vak, vertrouw op onze kennis en kom niet zonder stroom!

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!