Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De aanschaf van zonnepanelen is tegenwoordig zeer eenvoudig. Accu Handel Utrecht is naast expert op het gebied van allerlei accu’s ook eigen met zonnepanelen. Of het nu gaat om de installatie van nieuwe zonnepanelen of een reparatie. Accu Handel Utrecht staat voor u klaar, ook in het geval van een noodgeval!

  • 24/7 noodhulp
  • Gratis accutest
  • Hulp op locatie
  • Montage en Reparatie
Zonnepanelen installatie

Snelle montage en reparatie van uw zonnepanelen

Eigen stroom opwekken is de toekomst! Naast dat u uw eigen huis van stroom voorziet zijn er nog talloze andere voordelen van het gebruik van zonnepanelen. Denk daarbij aan het feit dat u geld gaat besparen op de energierekening. Zonnepanelen laten plaatsen is een investering, maar daardoor stijgt de waarde van uw huis ook! U wordt tegen ook onafhankelijker van uw energieleverancier en u gebruikt groene stroom, goed voor het milieu.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen of hebben uw huidige zonnepanelen onderhoud/reparatie nodig? Wij van AccuHandel-Utrecht staan 24/7 klaar om u te helpen met alles wat met zonnepanelen te maken heeft. Zodra u contact met ons hebt gezocht, ondernemen wij actie om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Adres

Floridadreef 104 A
3565 AM Utrecht

Telefoon

06-29826655

Email

accuhandel@gmail.com

Call Now ButtonBel ons nu!